10 квітня 2019 року у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті на базі кафедри автомобільної електроніки відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт» напряму «Автомобільна електроніка».

За підсумками попередніх рецензій конкурсною комісією із 48 представлених на конкурс робіт було рекомендовано до участі  в цьому турі 14, зокрема наукову роботу студента групи Аін-31 факультету механіки та енергетики Львівського НАУ М.І. Оліховича на тему «Розробка лабораторного стенду для проведення комп’ютерної діагностики двигуна автомобіля Volkswagen» (науковий керівник декан факультету механіки та енергетики, професор С.Й. Ковалишин).

За результатами представленої доповіді, рівнем апробації та впровадження наукової роботи, повноти відповідей на запитання, наявності елементів творчості, виданих публікацій студент групи Аін-31 факультету механіки та енергетики Львівського національного аграрного університету М.І. Оліхович зайняв призове ІІ місце.

Щиро вітаємо призера та бажаємо йому нових перемог.