Завідувач та викладачі кафедри інформаційних систем та технологій взяли участь у XIV International Scientific and Technical Conference CSIT 2019, яка проходила на базі НУ «Львівська політехніка» 17-20 вересня  2019 р.

Щорічна міжнародна конференція «Комп’ютерні науки та інформаційні технології», організована в 2004 році, скерована на презентацію та обговорення сучасних тенденцій в області комп’ютерних наук, інформаційних технологій, прикладної лінгвістики та інших пов’язаних з ними галузей знань. Для просування наукового і технологічного передового досвіду для CSIT 2019 були відібрані основні доповідачі із дослідницьких і навчальних закладів України, Польщі, Чехії та Словаччини.

У рамках CSIT 2019 було проведено низку наукових семінарів. Один із таких семінарів «International workshop on Project management» проведено у головному офісі Європи провідної ІТ-компанії SoftServe (м. Львів). Представниками кафедри інформаційних систем та технологій зроблено дві доповіді «Coordination of dairy workshops projects on the community territory and their project environment» (доповідачі д.т.н., в.о. проф. А.М. Тригуба та к.т.н., доцент О.І. Башинський), «Method of quantitative assessment of the risk of benefits for investors of fodder-producing cooperatives» (доповідачі д.т.н., в.о. проф. А.М. Тригуба, здобувач О.В. Фтома, к.с-г.н., в.о. доц. І.Л. Тригуба та ст. викл. О.В. Боярчук).