В рамках розширення міжнародної співпраці, пов'язаної з проведенням спільних наукових досліджень, у Львівському національному аграрному університеті перебувала делегація Природничо-технологічного університету в Бидгощі в складі доктора наук габілітованого, професора Анджея Томпоровського та доктора наук Роберта Казнера. З делегацією зустрівся ректор університету, академік НААНУ Володимир Снітинський. Під час зустрічі обмінялися думками щодо виконання спільних наукових досліджень, які стосуватимуться процесу подрібнення зернових культур та розвитку відновлюваних джерел енергії.

За вклад у міжнародну співпрацю та покращення матеріально-технічної бази університету Анджея Томпоровського та Роберта Казнера відзначено грамотами університету, оскільки ними було передано на факультет механіки та енергетики 3D-принтер.

Польські колеги взяли участь у засіданні Вченої ради факультету механіки та енергетики, на якій було продемонстровано функціональні можливості 3D-принтера і обговорено питання проведення аспірантами факультету наукових досліджень у сертифікованій лабораторії з подрібнення біологічних матеріалів Природничо-технологічного університету в Бидгощі.