22 жовтня 2020 року у Львівському НАУ перебувала делегація компанії «Контінентал Фармерз груп», яку представляли операційний директор компанії Віталій Володимирович Ставнічук, директор відділу роботи з персоналом Ірина Григорівна Романенко, керівник відділу навчання, оцінки та розвитку персоналу Валерія Вікторівна Тимошенко, керівник кластера «К. Буська» Роман Михайлович Хмарук, менеджер зі зв’язків з громадськістю Дмитро Васильович Мороз та менеджер з комунікації та соціальних проєктів Назар Михайлович Антоник.
Під час зустрічі з ректором університету В.В. Снітинським, деканом факультету агротехнологій і екології В.В. Бальковським та деканом факультету механіки та енергетики С.Й. Ковалишиним було обговорено низку питань подальшого співробітництва університету з  компанією «Контінентал Фармерз груп». Вони стосувались підвищення кваліфікації працівників компанії на кафедрах університету, проведення спільних наукових досліджень, розширення дуальної форми навчання, забезпечення студентів робочими місцями під час проходження виробничих практик тощо.
Делегація компанії «Контінентал Фармерз груп» мала можливість відвідати музеї університету, познайомитись з матеріально-технічною базою кафедр.


Після завершення зустрічі керівництво компанії запевнило, що вона була для них корисною і що в найближчому майбутньому вони представлять на розгляд план конкретних дій, які були обговорені і узгоджені з керівництвом університету.