Згідно з витягом із наказу №419-к від 9 листопада 2020 р. Міністерства освіти і науки України про нагородження науково-педагогічних працівників, за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність нагрудним знаком МОН України «Відмінник освіти» на засіданні Вченої ради університету 22 грудня 2020 року нагороджено доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри електротехнічних систем Олега Степановича Калахана.

Шановний Олеже Степановичу!

Прийміть наші сердечні вітання з нагоди Вашої заслуженої нагороди, адже вона є гідною оцінкою Вашої плідної діяльності. Ви – професійний, цілеспрямований, мудрий, вимогливий до себе та підлеглих керівник. Професорсько-викладацький та студентський колектив факультету механіки та енергетики бажає Вам незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі й наукових пошуках.
Нехай Ваша енергія, багаторічний досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал і надалі служитимуть на благо університету та України.

З повагою
професорсько-викладацький та студентський колектив
факультету механіки та енергетики