8 квітня 2021 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася онлайн підсумкова науково-практична конференція, присвячена публічному захисту робіт та визначенню переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Управління проєктами та програмами» у 2020–2021 навчальному році.

Галузевою комісією було відібрано 22 наукові студентські роботи для проведення фінального етапу конкурсу. Авторитетна галузева комісія з управління проєктами у складі 26 експертів, що представляли 22 заклади вищої освіти України, ретельно оцінювала наукові роботи та виступи усіх конкурсантів. За результатами оцінювання студентських наукових робіт галузева комісія шляхом таємного електронного голосування за вісьмома критеріями визначила переможців та відзначила найкращих конкурсантів.

Диплом III ступеня отримав Сергій Кисіль, здобувач вищої освіти 4 курсу факультету механіки та енергетики ЛНАУ (спеціальність 126 «Інформаційні системи та технології», освітньо-професійна програма «Інформаційні системи та технології»). Робота на тему «Прогнозування ризиків інвесторів проєктів виробництва біоводню із зернових культур» виконана під керівництвом завідувача кафедри інформаційних систем та технологій, доктора технічних наук, професора Анатолія Миколайовича Тригуби. Роботу високо оцінено експертами галузевої комісії та визнано такою, що містить наукову новизну та має практичну цінність для використання під час реалізації проєктів виробництва біоводню із сільськогосподарської сировини.

Вітаємо здобувача вищої освіти та його керівника із високим науковим досягненням!