Роман Цонинець, студент другого курсу спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», виборов перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Підсумкову науково-практичну конференцію Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2020–2021 навчального року зі спеціалізацій «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика» було проведено 26-29 квітня 2021 р. в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» (НТУ «ХПІ»). Конференція відбулась онлайн на платформі Microsoft Office 365 у Microsoft Teams на базі кафедри геометричного моделювання та комп’ютерної графіки.

Всього на II тур конкурсу було подано 151 роботу 251 студента-автора із 34 закладів вищої освіти. У роботі конференції взяли участь 62 студенти – автори найкращих наукових робіт з 27 закладів вищої освіти.
На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей галузева конкурсна комісія нагородила дипломом III ступеня студента Львівського національного аграрного університету Романа Цонинця, який виконав наукову роботу на тему «Геометричне моделювання спойлера-обтічника кабіни вантажного автомобіля з використанням SOLIDWORKS Flow Simulation» (науковий керівник – к.т.н., в. о. доцента кафедри машинобудування І.Г. Стукалець).
За підсумками II туру конкурсу відзначено: дипломами переможців – студентів-учасників підсумкової конференції; дипломами подяки – наукових керівників представлених на конференції студентських робіт, а також членів галузевої конкурсної комісії та організаторів конкурсу з кафедри геометричного моделювання та комп’ютерної графіки НТУ «ХПІ».

Вітаємо та висловлюємо подяку студентові й науковому керівнику за докладені зусилля та переможний результат! Бажаємо примноження наукових здобутків та успіхів на шляху до нових наукових перемог!