9 лютого 2023 р. в рамках роботи зі стейкхолдерами освітніх програм спеціальності 133 «Машинобудування» викладачі кафедри машинобудування ЛНУП здійснили робочу поїздку до компанії «Candle», основною сферою діяльності якої є виробництво твердопаливних котлів та металевих огорож. Директор компанії «Candle» Роман Свістель ознайомив представників університету з особливостями та передовими практиками виробництва, застосуванням сучасних верстатів з ЧПУ, автоматизованих станків лазерного різання листового металу, наявним парком зварювального обладнання, особливостями використання робототехнічних зварювальних комплексів. Родзинкою в організації робочих процесів стала унікальна, розроблена конкретно для компанії система конструкторської та технологічної підготовки виробництва, керування запасами, яка дозволила суттєво знизити помилки на всьому ланцюжку створення виробу та забезпечила завантаження роботою сучасного обладнання в режимі 24/7.
В ході зустрічі були обговорені питання підготовки фахівців для сучасного машинобудівного підприємства, зокрема для компанії «Candle».
Також була досягнута домовленість про стажування на підприємстві студентів університету, які навчаються за спеціальністю 133 «Машинобудування», та опрацьовані конкретні кроки у започаткуванні дуальної форми навчання в партнерстві з компанією «Candle».