Вже не перший рік факультет механіки, енергетики та інформаційних технологій Львівського НУП тісно співпрацює ТзОВ «Комфорт і безпека», яке є офіційним дилером італійської компанії FAAC. Основним видом її діяльності є виробництво автоматики для управління гаражними воротами, автоматичних шлагбаумів, автоматичних вхідних груп для пішоходів, паркувальних систем.
Черговим заходом реалізації такої співпраці стало проведення 1 березня 2023 р. практичного заняття з групою Акт-12СП на базі ТзОВ «Комфорт і безпека» з дисципліни «Технічні засоби автоматизації». Після його завершення було проведено широке обговорення ОПП зі спеціальностей 154 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».
Керівник товариства В.Д. Супрунчук та його інженери надали низку рекомендацій стосовно змін до проєкту ОПП, робочих програм окремих дисциплін. Також вони висловили побажання ввести в навчальний процес нові лабораторні роботи, для розробки яких товариство надасть необхідну елементну базу.