Непересічна подія відбулася на факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій Львівського НУП – підведення партнерами-виробничниками підсумків з визначення найкращого лектора за результатами проведення відкритих занять. Оцінювала педагогічну майстерність викладачів стейкхолдер спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», співвласник компанії «Крафт Інновейшн», член наглядової ради університету Євгенія Онишко. Вона була присутня на відкритому занятті кожного викладача кафедри машинобудування і мала змогу оцінити рівень їх проведення з точки зору логічності та повноти викладу матеріалу, використання інноваційних методів навчання та сучасних мультимедійних технологій, поєднання теоретичних відомостей з практичною складовою, врахування думки присутніх на занятті студентів.
Нагородження переможців відбулося на розширеному засіданні методичної комісії факультету за участю ректора університету, академіка Володимира Снітинського, першого проректора Ірини Федів та Євгенії Онишко.


За оцінкою Євгенії Володимирівни найкращим лектором визнано в.о. доцента, к.т.н. Олексія Швеця, якого вона нагородила цінним подарунком та грошовою винагородою в сумі 5000 грн. Також нею відзначено високий рівень проведення занять в.о. доцента Ігорем Стукальцем, доцентами Русланом Гуменюком та Сергієм Березовецьким, ст. викладачем Романом Шереметою. Кожний з них був премійований на суму 3000 грн.
Ректор університету Володимир Снітинський також відзначив найкращих лекторів, нагородивши їх грамотами. Особливі слова подяки він адресував Євгенії Онишко за її довготривалу і плідну співпрацю з університетом, ініціативність та креативність і висловив надію на реалізацію подальших спільних кроків з вдосконалення матеріально-технічної бази факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій, покращення навчального процесу підготовки фахівців інженерного профілю.