Взаємодія бізнесу та освіти на факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій Львівського НУП виходить на новий рівень. Його бізнес-партнери інвестують у своє майбутнє через підготовку фахівців.
В рамках такої співпраці відбулась зустріч викладачів факультету з інженерним персоналом машинобудівного підприємства ТзОВ «Ярекс Технотрейд», основна частина продукції якого йде на експорт. Керівник Василь Сімороз інвестує не тільки у майбутнє компанії, але й у підготовку висококваліфікованих кадрів. Завдяки фінансовій підтримці підприємства Львівський ЛНУП став сертифікованим користувачем ліцензійного програмного забезпечення SolidWorks Education Edition 2022–2023. Тому вручення подяки Василю Сіморозу ознаменувало початок нового етапу плідної співпраці ТзОВ «Ярекс Технотрейд» з факультетом механіки, енергетики та інформаційних технологій, зокрема з кафедрою машинобудування.
Паралельно були обговорені перспективи розвитку підприємства, можливості коригування освітніх програм для забезпечення якісної підготовки випускників – фахівців машинобудівного профілю.