29 березня 2023 року к.т.н., в.о. доцента кафедри машинобудування Ігор Геннадійович Стукалець, успішно склавши іспит Technology Educator Competency, пройшов підвищення кваліфікації для викладачів найпопулярнішої у світі системи автоматизованого проєктування SolidWorks і став акредитованим викладачем SolidWorks з отриманням сертифіката міжнародного зразка.
Сертифікат підтверджує високу кваліфікацію, необхідну для викладання 3D CAD, імітаційного моделювання та екологічно безпечного проєктування виробів, а також засвідчує навички роботи в програмному середовищі SolidWorks, зокрема:
- робота з програмою та ресурсами SolidWorks для викладачів;
- моделювання деталей та складальних одиниць;
- принципи створення креслеників;
- фотореалістика та візуалізація проєктів;
- робота в SolidWorks Sustainability – концепції ресурсозберігаючого проєктування та визначення впливу різних варіантів конструкції на довкілля;
- робота в SolidWorks Simulation – знання процесу розрахунку та аналізу напружень, додаткові типи імітаційного моделювання та аналізу в SolidWorks.
Ім’я викладача внесено до глобального реєстру акредитованих викладачів SolidWorks на офіційній платформі компанії Dassault Systèmes.