Нещодавно за ініціативою навчального центру TechTe@ch, який є офіційним представником Electude в Україні (провідної системи віддаленого інтерактивного технічного навчання, перевірки знань і онлайн-тестування), та за сприяння благодійної організації «Центр освітніх ініціатив» було проведено навчальні курси в рамках проєкту «Тренінговий центр Electude для підготовки фахівців автомобільної сфери під час післявоєнного відновлення України».
Завершальним етапом цих курсів стало проведення конкурсу «E-ВиклаDач», який передбачав оцінення сформованих на платформі Electude навчальних тематичних модулів за тематиками: «Будова та експлуатація автомобіля з використанням віддаленого інтерактивного навчання системи Electude», «Електротехніка та електрообладнання автомобіля в системі Electude», «Діагностування автомобілів та електричний привід в системі Electude». Оцінювались розгалуженість структури, об’єм та кількість розроблених власних модулів.

На конкурс було представлено 55 навчальних курсів, підготовлених 37 викладачами, які представляли 22 навчальні заклади.
Принагідно слід відзначити, що переможцем цього конкурсу став завідувач кафедри автомобілів і тракторів Львівського НУП, к.т.н. Степан Хімка, який отримав цінні призи від партнера конкурсу – компанії Denso.
Вітаємо Степана Хімку із заслуженою перемогою і надіємось, що система Electude буде і надалі ефективно використовуватись у ЛНУП під час навчального процесу підготовки здобувачів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».