З початку другого семестру 2023–2024 н.р. представники Львівського НУП неодноразово зустрічались з керівництвом ТОВ «АКО Індастріс». 20 лютого 2024 року відбулась чергова зустріч, в якій взяли участь директор ТОВ «АКО Індастріс» Ігор Савка, декан факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій Степан Ковалишин, декан факультету управління, економіки та права Володимир Ковалів, а також представники кафедри машинобудування. На ній були підсумовані перші реальні результати налагодженої співпраці. Товариство фінансово долучилось до придбання університетом програмного забезпечення SolidWorks EDU Edition 2024–2025. Двоє студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» випускового курсу успішно пройшли фахову співбесіду та перейшли на дуальну форму навчання. Маємо надію, що в недалекому майбутньому вони поповнять ряди інженерного персоналу товариства.
Сьогоднішня зустріч стала також дієвою і доволі результативною. ТОВ «АКО Індастріс» вирішило облаштувати на кафедрі машинобудування новітню лабораторію, провівши за свої кошти її ремонт та обладнавши навчальними стендами.
Щиро дякуємо ТОВ «АКО Індастріс» за виявлену ініціативу з покращення матеріально-технічної бази університету і надіємось на подальшу взаємовигідну співпрацю.