Зустрічі з випускниками факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій ЛНУП, які стали керівниками успішних сільськогосподарських підприємств, завжди є цікавими та бажаними.
Нещодавно така зустріч відбулася з випускником факультету спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» – директором ТОВ «Старий Порицьк» Миколою Юсковцем. Йому було про що розповісти декану Степану Ковалишину. Сертифікація товариства за «Органік Стандарт» відповідно до вимог Європейського Союзу, виробництво органічної продукції рослинництва і тваринництва, налагодження переробки і випуску органічних сирів твердої та м’якої груп, масла, йогуртів, кефірів різної жирності та сметани, експорт льону та гречки до Швейцарії і Нідерландів – ці та інші питання були предметом розмови.
На завершення зустрічі Степан Ковалишин відзначив неодноразову допомогу товариства в плані покращення матеріально-технічної бази факультету, вручив Миколі Юсковцю подяку від Львівського НУП та запросив його прочитати студентам факультету лекцію про організацію та технології виробництва органічної продукції рослинництва і тваринництва.