Сертифікований інженер компанії Fendt, технічний спеціаліст із тракторів компанії AGCO Ігор Кандирін 22 березня 2024 року для викладачів і студентів факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій Львівського НУП провів відкриту лекцію на тему «Сучасні марки гусеничних тракторів Fendt та їх функціональні можливості».
Лектором було детально розглянуто основні складові частини гусеничних тракторів марки Fendt, концепцію їх побудови. Значна частина заняття була приділена ознайомленню з конструктивними особливостями, зокрема з ходовою частиною, її перевагами і недоліками порівняно з колісними тракторами.
Велика увага була зосереджена на будові сучасного гусеничного трактора Fendt 1162MT Vario, який на даний час завезений в Україну в одному екземплярі, зроблено порівняння за основними техніко-економічними показниками з подібними тракторами даного класу від інших виробників.
Заняття викликало надзвичайну зацікавленість у слухачів, які поставили низку запитань лектору і отримали повноцінні та обґрунтовані відповіді на них.
Щиро дякуємо Ігорю Кандиріну за змістовну лекцію і запрошуємо його найближчим часом провести наступне заняття.