Уже традиційними на факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій ЛНУП стали різноманітні конкурси практичного спрямування, які під егідою стейкхолдерів проводяться для кращих студентів кожної акредитованої спеціальності.
Перший такий конкурс в цьому навчальному році було проведено з інженерної комп’ютерної графіки з використанням ліцензованого програмного забезпечення Solidworks для студентів ОПП «Галузеве машинобудування». Він проходив за організаційної та фінансової підтримки ТОВ «Крафт Інновейшн» і з участю його співвласника Євгенії Онишко.

В конкурсі взяли участь 13 учасників. Він був надзвичайно цікавим та напруженим, адже добрим мотиваційним стимулом були ексклюзивні медалі, виготовлені ТОВ «Крафт Інновейшн», цінні грошові призи, а також перспектива подальшого працевлаштування переможців конкурсу на цьому підприємстві.
«Золото» перемоги в конкурсі та грошову нагороду в розмірі 10 тис. грн здобув студент групи Маш-42СП Роман Кутний, який бездоганно, в повному обсязі, без помилок виконав поставлене завдання. «Срібну медаль» і нагороду 5 тис. грн виборов студент групи Маш-31 Богдан Туркоць. Третє місце посів студент групи Маш-42СП Юрій Дикий, який здобув «бронзову» медаль та 3 тис. грн винагороди.

Євгенія Онишко високо оцінила прогрес в оволодінні студентами програмою Solidworks та впровадженні її у навчальний процес університету. Як представник бізнесу та виробництва вона надала цінні поради колективу факультету в плані покращення рівня підготовки фахівців машинобудівної галузі.
Декан факультету Степан Ковалишин висловив глибоку вдячність особисто Євгенії Онишко та в її особі всьому ТОВ «Крафт Інновейшн» за допомогу в проведенні конкурсу, підтримав її пропозицію тіснішої взаємовигідної співпраці, яка в найближчому майбутньому реалізується в облаштування нової високотехнологічної навчально-практичної лабораторії.