Вже понад 5 років факультет механіки, енергетики та інформаційних технологій ЛНУП тісно співпрацює з ТОВ «Робітня», яке понад 20 років успішно розвиває галузь електромонтажу, енергозабезпечення, впровадження прогресивних енергоощадних технологій на ринку промисловості та громадського будівництва. Його партнерами є такі відомі компанії, як Schneider Electric, ABB, Moeller, ETI, Siemens. Саме завдяки допомозі з боку ТОВ «Робітня» факультет налагодив контакти з підприємством «ЕТІ Україна» і разом з ним облаштовує лабораторію електроприводів на кафедрі електротехнічних систем.
Подальші плани співпраці, удосконалення навчального процесу підготовки інженерів-електриків, проведення під егідою товариства конкурсів серед студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», покращення матеріально-технічної бази кафедри – ці та інші питання були обговорені під час зустрічі власника ТОВ «Робітня» Романа Яремкевича з деканом факультету Степаном Ковалишиним та завідувачем кафедри ЕТС Віталієм Левонюком.
Маємо тверді переконання, що такий надійний партнер, як ТОВ «Робітня», і надалі буде ефективно співпрацювати з факультетом, а результати співпраці будуть взаємовигідними.