Підготовка до нового навчального року полягає не тільки у підготовці навчальних приміщень та матеріальної бази до проведення занять, але й у вивченні потреб виробництва та внесенні змін до навчальних програм дисциплін практично-професійної підготовки окремих ОПП.
З цією метою викладачі кафедри машинобудування відвідали компанію «Аммоліт Плюс», яка є власником брендів АММ™, BORIKA® та BORIKA FASTen®. Вона в основному виробляє понад 200 складових для виробництва човнів, які реалізовує у понад 20 країн світу, серед яких Японія, Канада, ОАЕ, Туреччина, Велика Британія та більшість країн ЄС. Технологія їх виробництва передбачає використання таких процесів, як формування, штампування, видування та відливання пластмас. На підприємстві дана технологія реалізується на 7 термопластавтоматах, обладнаних необхідною периферією.

Ознайомившись із технологічним процесом виготовлення різнотипових елементів продукції на підприємстві, створенням їх конструкцій, проєктуванням пресформ, викладачі вирішили ввести окремі теми, які стосуються даного питання, у робочі програми дисциплін «Нарисна геометрія та комп’ютерна графіка» та «Технологія машинобудування» ОПП «Галузеве машинобудування».
Щиро дякуємо керівництву компанії «Аммоліт Плюс» за ознайомлення із роботою підприємства, його особливостями і надіємось на плідну та результативну співпрацю в майбутньому.