Миронюк Олег Сергійович

Поштова скринька: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У 1988 році закінчив Львівський сільськогосподарський інститут за спеціальністю «Механізація сільського господарства».

Кандидат технічних наук з 2002 року.

Вчене звання доцента кафедри тракторів і автомобілів присвоєно у 2006 році.

Призначений на посаду доцента кафедри тракторів і автомобілів Львівського державного аграрного університету у 2006 році.

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 32 роки, у тому числі у даному закладі – 32 роки.

Основні навчальні курси, які веде викладач: «Безпека дорожнього руху», «Автотехнічна експертиза транспортних пригод», «Стандартизація та сертифікація транспортних засобів», «Організація дорожнього руху».

Основні напрями наукових досліджень: розробка технічних засобів та технологій механізованого збирання плодів; покращення експлуатаційних властивостей автотранспортних засобів; ергономіка робочого місця водія автомобіля.

В період з 31 жовтня до 9 грудня 2022 р. пройшов підвищення кваліфікації (стажування) на кафедрі експлуатації транспортних засобів та пожежно-рятувальної техніки Львівського державного університету безпеки життєдіяльності на тему «Підвищення особистого рівня кваліфікації, ознайомлення з особливостями викладання дисциплін на кафедрі експлуатації транспортних засобів та пожежно-рятувальної техніки» (180 годин / 6 кредитів ЄКТС).

У 2020 році пройшов підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету на тему «Використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі», а також онлайн-курс-практикум «Професійна розробка електронного освітнього контенту».

Навчально-методичні та наукові публікації

Автор 191 публікації, з них 131 наукова і 60 навчально-методичного характеру.

Профіль у Google Scholar: https://scholar.google.com/citations?user=uFcltc0AAAAJ&hl=en&citsig=AMD79op7

ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8997-65.