Основні дані про доцента кафедри автомобілів і тракторів Паславського Ростислава Ігоровича

 

Паславський Ростислав Ігорович

У 1990 році закінчив Львівський сільськогосподарський інститут за спеціальністю «Механізація сільського господарства».

Кандидат технічних наук з 1999 року.

Вчене звання доцента кафедри тракторів і автомобілів присвоєно у 2005 році.

Призначений на посаду доцента кафедри тракторів і автомобілів Львівського державного аграрного університету у 2005 році. 

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 27 років, у тому числі у даному закладі – 27 років.

Основні навчальні курси, які веде викладач: «Паливно-мастильні та інші експлуатаційні матеріали», «Міжнародні автомобільні перевезення», «Логістичні системи і управління на транспорті».

Основні напрями наукових досліджень: розробка технічних засобів та технологій механізованого збирання плодів; покращення експлуатаційних властивостей мобільних енергетичних засобів.

У 2018 році пройшов стажування в НУ «Львівська політехніка» на кафедрі транспортних технологій. Тематика підвищення кваліфікації: «Сучасні логістичні системи управління автотранспортними підприємствами», «Організація міжнародних автомобільних перевезень».

У 2020 році пройшов підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету. Тема: «Використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі». У цьому ж році пройшов онлайн підвищення кваліфікації в науково-методичному центрі вищої та фахової передвищої освіти у формі курсу-практикуму «Професійна розробка електронного освітнього контенту».

Навчально-методичні та наукові публікації

Автор близько 100 наукових і навчально-методичних праць.