Хімка Степан Миколайович

Поштова скринька: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У 2005 році з відзнакою закінчив Львівський державний аграрний університет за спеціальністю «Механізація сільського господарства».

2004–2009 рр. – інженер-конструктор Центру стратегічних досліджень екобіотехнічних систем, інженер-конструктор у ТОВ «Львівський автобусний завод».

З 2009 року – на науково-педагогічній роботі.

Кандидат технічних наук з 2012 року.

Призначений на посаду в.о. доцента кафедри автомобілів і тракторів у 2021 році.

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 14 років, у тому числі у даному закладі – 14 років.

Основні навчальні курси, які веде викладач: «Автомобілі», «Основи технічної діагностики автомобілів», «Електронне та електричне обладнання автомобіля», «Електронне обладнання та комп’ютерна діагностика».

Основні напрями наукових досліджень: дослідження електро- та світлотехнічних характеристик сучасних засобів освітлення і систем їх електрозабезпечення; робототехнічні системи; електронна діагностика автомобілів.

У 2020 році пройшов підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету. Тема: «Використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі».

Навчально-методичні та наукові публікації

Автор близько 40 наукових і навчально-методичних праць.

Профіль у Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=fM8vbJkAAAAJ&hl=uk