27 жовтня на кафедрі автомобілів і тракторів Львівського НУП для студентів спеціальності 208 «Агроінженерія» доцентом Мироном Магацом було проведено лабораторну роботу на тему «Комп’ютерна діагностика системи живлення трактора». На цьому занятті за об’єкт вивчення слугувала система живлення трактора John Deere 6630 та діагностичний комплект для проведення її перевірки.
В процесі виконання роботи студенти оволоділи навичками з комп'ютерної діагностики сучасного трактора, зокрема його системи живлення, освоїли методику сканування електронних блоків управління даного трактора за допомогою використання сервісу програмного продукту Edvisor. Під час проведення діагностики паливної системи було отримано значення з витрати палива під час запуску двигуна (потужністю 130 кВт), що склало 9 л/год. Порівнюючи даний показник із двигуном трактора МТЗ-82 (потужністю 56 кВт), можна стверджувати, що він зменшився в 2 рази.
Варто зазначити, що саме заняття викликало велику зацікавленість у студентів. Вони висловили бажання ширше використовувати програмний продукт Edvisor під час проведення занять з дисципліни «Комп'ютерна діагностика с.-г. техніки».