Нещодавно відбувся черговий Всеукраїнський спеціалізований конкурс професійної майстерності серед студентів закладів освіти України, які навчаються за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт», «Service Master Junior». Він проходив за спонсорської підтримки НЦ «TechTe@ch», Асоціації Професіоналів Автосервісу, AutoTechService, Автомеханіка, Master Service, АНДРМАКС, WIX Filters, Bilstein group, Febi, SWAG, Blue Print, Genstar.
В ньому взяли участь близько 600 учасників із 32 закладів освіти України. Конкурс проводився з використанням провідної світової системи віддаленого інтерактивного технічного навчання, перевірки знань і онлайн-тестування «LCMS Electude», заснованої на хмарних технологіях.
Принагідно слід відзначити, що двоє студентів групи Ат-21 факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій Львівського НУП потрапили у «Топ 20 кращих студентів України» з автомобільного транспорту (Назарій Габрієль – 13 місце з результатом 84,8%, Дмитро Бенюк – 20 місце з результатом 81,31%).
Вітаємо їх та їхнього наставника в.о. доцента кафедри автомобілів і тракторів С.М. Хімку з достойним результатом та бажаємо їм нових творчих здобутків.