5 квітня 2023 року на кафедрах агроінженерії та технічного сервісу машин, автомобілів і тракторів факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій ЛНУП компанією ДП «Роберт Бош Продакшн Україна» було проведено низку заходів для студентів спеціальностей 208 «Агроінженерія» та 274 «Автомобільний транспорт».
Першим з них було ознайомлення студентів із принципами та цінностями, яких дотримується компанія «Bosch», основними її бізнес-секторами, а також з історією самої компанії. Під час доповіді особливу увагу було приділено діяльності ДП «Роберт Бош Продакшн Україна», яке спеціалізується на ремонті та відновленні стартерів як до автотранспортних засобів (легкових та вантажних автомобілів, автобусів), так і до спеціалізованого транспорту, що обладнані двигунами внутрішнього згорання. В портфоліо компанії знаходяться стартери таких світових брендів, як Valeo, Mitsubishi, Hitachi, Denso та ін. (загалом понад 800 моделей стартерів, переважна більшість з яких саме Bosch).


Далі представники компанії провели лекцію, яка була присвячена технологічному процесу ремонту стартерів, що здійснюється на підприємстві. На ній жваво обговорювалися питання, пов’язані з організацією технологічного процесу ремонту, дефектуванням вузлів та кінцевою перевіркою стартерів.
Пізніше присутніх на зустрічі студентів було ознайомлено зі стажерськими програмами, що діють у компанії ДП «Роберт Бош Продакшн Україна», умовами їх отримання й участі в них.
На завершення зустрічі представниками компанії було проведено конкурс запитань-відповідей, за результатами якого найактивніші та уважні учасники з числа студентів отримали подарунки.
Висловлюємо щиру подяку особисто директору ДП «Роберт Бош Продакшн Україна» Олександру Раткевичу, провідному інженеру-конструктору Андрію Куцябі, керівнику HR-відділу Наталії Обедніній та головному інженеру Роману Сенику за змістовну і цікаву зустріч і надіємось на подальшу плідну та результативну співпрацю.