Партнерами кафедри автомобілів і тракторів є низка підприємств галузі автомобільного транспорту. Одним із найбільш надійних, який завжди надає свої виробничі площі і потужності для проведення різного роду занять зі студентами, є ТзОВ «Сервісний центр "Діамант"». Дане підприємство – це авторизована сервісна станція, побудована за стандартом і обладнана з урахуванням всіх вимог Toyota Motor Corporation. Обладнання станції дозволяє проводити весь комплекс послуг з технічного обслуговування автомобілів: починаючи від діагностики автомобіля і закінчуючи особливо складними ремонтами. Для цього на станції встановлене високоякісне сервісне устаткування, а також використовуються спеціальні інструменти Toyota.
Саме у ТзОВ «Сервісний центр "Діамант"» 2 березня 2023 року для студентів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Електро- та гібридні автомобілі». Під час заняття студенти ознайомились з процедурою приймання автомобіля на СТО, особливостями проведення технічного обслуговування гібридних автомобілів. Багато уваги приділили комп’ютерній і технічній діагностиці конструктивних елементів комбінованої енергетичної установки автомобіля Toyota RAV4.
Висловлюємо щиру подяку керівництву ТзОВ «Сервісний центр "Діамант"» за якісне проведення заняття на його виробничій базі та надіємося на подальшу тісну співпрацю.