На факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій ЛНУП до процедур забезпечення якості освітнього процесу широко залучаються представники партнерів-стейкхолдерів. Однією із форм такої співпраці є викладання окремих тем дисциплін, які передбачені їх робочими планами. В підтвердження цього 8 листопада 2023 р. студенти третього курсу спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» прослухали лекцію представника партнера факультету ТОВ «ФХ Сервіс», головного інженера Миколи Ворони на тему «Конструктивні характеристики та особливості роботи електронних систем управління та додаткових систем у спеціалізованих автомобілях».
Головний акцент лекції був зосереджений на тому, що для якісної підготовки сучасного фахівця у сфері автомобільного транспорту необхідно мати базові знання основ конструкції, принципів роботи автомобільних систем та способів їх діагностики з врахуванням значної кількості електронних компонентів.
Студенти виявили велику зацікавленість до прочитаної лекції, поставили низку запитань та висловили бажання і надалі залучати представників роботодавців до освітнього процесу.