Компанія «MANN+HUMMEL Filtration Technology Ukraine», яка є провідним виробником фільтрувальних елементів для автотракторної техніки під марками MANN+HUMMEL та WIX Filters UA, – давній партнер факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій ЛНУП. В черговий раз 22 листопада 2023 р. їх представники провели для студентів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» лекційне заняття на тему «Особливості конструкції та експлуатація автомобільних фільтрів марки WIX».
В процесі лекції студентам було доведено номенклатуру фільтрів марки WIX, названо основні групи техніки, де вони застосовуються. Крім цього, детально було озвучено особливості конструкції окремих з них, порядок встановлення на автотракторну техніку та періодичність заміни.
Перед закінченням лекції було проведено невеликий конкурс у форматі «запитання-відповідь», під час якого найактивніші учасники отримали цінні подарунки.
Щиро вдячні компанії «MANN+HUMMEL Filtration Technology Ukraine» за проведену лекцію та очікуємо чергового приїзду її представників для проведення занять зі студентами спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».