Впродовж 22-30 січня 2024 року на випусковій кафедрі автомобілів і тракторів Львівського НУП згідно зі Стандартом вищої освіти для другого (магістерського) рівня спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» відбувалися захисти кваліфікаційних робіт.
Вони стали завершальним етапом навчання студентів-магістрів. Тематика представлених на захист робіт охоплювала широкий спектр актуальних питань – від нових технологій у сфері електромобілів та альтернативних енергетичних джерел до безпеки на дорозі та оптимізації транспортно-логістичних систем.

Усі кваліфікаційні роботи були виконані вчасно, відповідно до календарного плану. Всі студенти успішно впоралися з написанням і представленням робіт на захист. Оцінюючи доповіді, екзаменаційна комісія відзначила достатню підготовку магістерських робіт, результати яких розв’язують окремі проблеми в галузі автомобільного транспорту та відображають зміни, які в ній відбуваються.Після завершення захистів члени екзаменаційної комісії побажали студентам-магістрам успіху в їхній подальшій професійній та дослідницькій діяльності.