Нещодавно за ініціативою навчального центру TechTe@ch, який є офіційним представником Electude в Україні (провідної системи віддаленого інтерактивного технічного навчання, перевірки знань і онлайн-тестування), та за сприяння благодійної організації «Центр освітніх ініціатив» було проведено навчальні курси в рамках проєкту «Тренінговий центр Electude для підготовки фахівців автомобільної сфери під час післявоєнного відновлення України».
Завершальним етапом цих курсів стало проведення конкурсу «E-ВиклаDач», який передбачав оцінення сформованих на платформі Electude навчальних тематичних модулів за тематиками: «Будова та експлуатація автомобіля з використанням віддаленого інтерактивного навчання системи Electude», «Електротехніка та електрообладнання автомобіля в системі Electude», «Діагностування автомобілів та електричний привід в системі Electude». Оцінювались розгалуженість структури, об’єм та кількість розроблених власних модулів.

>На конкурс було представлено 55 навчальних курсів, підготовлених 37 викладачами, які представляли 22 навчальні заклади.
Принагідно слід відзначити, що переможцем цього конкурсу став завідувач кафедри автомобілів і тракторів Львівського НУП, к.т.н. Степан Хімка, який отримав цінні призи від партнера конкурсу – компанії Denso.
Вітаємо Степана Хімку із заслуженою перемогою і надіємось, що система Electude буде і надалі ефективно використовуватись у ЛНУП під час навчального процесу підготовки здобувачів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».