Кафедра інформаційних технологій продовжує добру традицію проведення освітніх заходів за участю представників ІТ-компаній. Так, 27 вересня 2022 року к.т.н., доцент А.В. Татомир (Staff engineer ІТ-компанії Redocly) провів навчальний тренінг для студентів академічних груп Кн-12сп та Іт-11 з практичної роботи з розподіленою системою керування версіями файлів та спільної роботи Git.
28 вересня 2022 року відбулася лекція Іллі Бачуріна, представника компанії Genesis, керівника Product IT Fundation for Education, на тему «Як шукати ідею продукту та рішення?» за участю студентів груп ІТ-11, Кн-11, Іт-21, Кн-21, Іт-31, викладачів кафедри інформаційних технологій та доцента кафедри економіки Г.В. Сиротюк, яка викладає навчальну дисципліну «Ведення бізнесу в ІТ (стартапи)». Даний захід відбувся в рамках реалізації освітнього проєкту компанії Genesis в закладах вищої освіти щодо впровадження курсу «Створення та розвиток ІТ-продукту», координатором якого у Львівському національному університеті природокористування є доцент кафедри інформаційних технологій А.М. Желєзняк.
У серпні 2022 року доценти А.М. Желєзняк, Г.В. Сиротюк завершили навчання від компанії Genesis і пройшли сертифікацію, що дало змогу інтегрувати дану програму в освітній процес при підготовці студентів ІТ-спеціальностей. В рамках даного проєкту здобувачі вищої освіти проходять офлайн-навчання за матеріалами компанії Genesis, онлайн-навчання з елементами віртуального стажування в компанії на онлайн-симуляторі, розробляють та готують до захисту власні проєкти з ідеями в продуктовому ІТ. Найкращі студенти після завершення навчання зможуть до 1 грудня податися на програму менторства від компанії Genesis. Публічний захист проєктів на кафедрі інформаційних технологій заплановано в листопаді 2022 року. Запрошуємо усіх охочих долучитися до обговорення ідей ІТ-продуктів команд-учасників.