Традиційно у весняному семестрі на кафедрах Львівського національного університету природокористування підводяться підсумки студентської наукової роботи та проходить Звітна студентська наукова конференція за результатами досліджень у 2022 році, на якій здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти мають змогу представити результати своїх досліджень. Всього було заслухано 7 доповідей.
З метою стимулювання студентської наукової роботи у Львівському НУП був проведений перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. За результатами конкурсу на кафедрі інформаційних технологій 1-3 призові місця отримали 12 наукових робіт за такими галузями знань і спеціальностями (спеціалізаціями): «Комп’ютерні науки», «Інформаційні системи та технології», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», «Управління проєктами та програмами».
За результатами щорічного конкурсу «Кращий студент-науковець ЛНУП» студентка групи Акт-21 спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» Ірина Возна отримала Диплом III ступеня.
Студентський науковий гурток кафедри інформаційних технологій «Інформаційно-комунікаційні та інтелектуальні технології» був визнаним одним з кращих гуртків факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій і представляв наш факультет у конкурсі «Кращий студентський науковий гурток ЛНУП 2023», де був відзначений грамотою.
Вітаємо наших студентів та їх керівників із гарними результатами студентської наукової роботи у 2022–2023 н.р.