1 вересня 2023 року в Львівському національному університеті природокористування відбулася урочиста посвята у першокурсники цьогорічних вступників, які навчатимуться за повною та скороченою формами навчання. Вітаємо наших уже студентів ІТ-спеціальностей із початком навчання. Бажаємо, щоб воно проходило натхненно, продуктивно та цікаво.
Окрім офіційних урочистостей, які проходять в нашому університеті щороку, відбулися зустрічі студентів із завідувачем кафедри інформаційних технологій д.т.н., професором А.М. Тригубою, науково-педагогічними працівниками кафедри, кураторами академічних груп. Зворушливим моментом цього року є той факт, що наші випускники спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» С.А. Штогрин та В.І. Фіялковський поповнили науково-педагогічний склад кафедри і призначені кураторами академічних груп. Сподіваємося, їх співпраця зі студентами та наставництво із важливих для студентів питань буде ефективним, цікавим, насиченим різноманітними заходами та поїздками.
Загалом за результатами вступної кампанії станом на 1 вересня 2023 року ІТ-спільнота Львівського національного університету природокористування поповнилася 118 здобувачами вищої освіти за спеціальностями 122 «Комп’ютерні науки», 126 «Інформаційні системи та технології», 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» денної форми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та 58 здобувачами вищої освіти за спеціальністю 126 «Інформаційні системи та технології» денної форми другого (магістерського) рівня вищої освіти.