30 вересня 2023 року три команди Львівського національного університету природокористування взяли участь в 1/8 фіналу Міжнародної студентської олімпіади з програмування ICPC 2023, яка цього дня проходила в різних регіонах України та інших країнах світу.
Цього року команди нашого університету взяли очну участь в турнірі, який проходив традиційно в ЛНУ ім. Івана Франка, де протягом 5 годин змагалися в розв’язуванні задач з програмування.
Наш університет представляли команди, в склад яких входили здобувачі вищої освіти I-V курсів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальностями 122 «Комп’ютерні науки» та 126 «Інформаційні системи та технології»:
1. Команда LNUP_Variable Masters: студенти групи Іт-51 Тарас Осередчук та Василь Смуток, студент групи Іт-31 Ігор Дмитров;
2. Команда LNUP_HandsomeBoys: студенти групи Кн-21 Олександр Кухарчук та Тарас Грицьків, студентка групи Кн-11 Юлія Федорчук;
3. Команда LNUP_BitBusters: студент групи Кн-41сп Олег Батрон, студент групи Кн-21 Андрій Ладанай, студент групи Іт-21 Юрій Мавко.
Окремі учасники наших команд уже мали досвід змагання в попередні роки, однак деякі учасники спробували свої сили вперше.
Вітаємо команду LNUP_BitBusters та її капітана Олега Батрона з виходом в 1/4 фіналу, що відбудеться 28 жовтня 2023 року.
Дякуємо усім студентам за участь, а команді LNUP_BitBusters бажаємо подальших успіхів у змаганні!