Підготовка курсових робіт студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти є невід’ємною складовою освітнього процесу, яка дозволяє закріпити здобуті теоретичні знання з фахових дисциплін та реалізувати їх при підготовці курсових проєктів.
Відповідно до графіків навчального процесу захист курсових робіт відбувається під час залікового тижня на кафедрі ІТ за участю керівників та членів комісії, які заслуховують результати виконання поставлених завдань. Цього року захисти курсових робіт проходять 27 листопада – 1 грудня 2023 р.
27 листопада 2023 року відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування» студентами третього курсу, які навчаються на освітніх програмах за спеціальностями 122 «Комп’ютерні науки», 126 «Інформаційні системи та технології». Варто зазначити, що керівниками курсових робіт з дисципліни, яка є однією з основних для фахової підготовки майбутніх ІТ-спеціалістів, були досвідчені практики у сфері ІТ-технологій – к.т.н. Андрій Володимирович Татомир та ст. викладач Назар Богданович Заплатинський. Окремі курсові роботи були заслухані в умовах сховища головного корпусу ЛНУП, оскільки на цей час припала повітряна тривога.
28-29 листопада 2023 року пройшов захист курсових робіт з дисципліни «Технічні засоби автоматизації» студентами третього курсу, які навчаються на освітній програмі за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»). Під керівництвом к.т.н., доц. О.В. Лисої та к.т.н., в.о. доцента О.В. Боярчука студенти груп Акт-31, Акт-32сп успішно представили свої результати та отримали оцінки.


Захист відбувся перед комісією, до складу якої увійшли як викладачі кафедри ІТ, так і представники інших кафедр, зокрема д.т.н., професор В.М. Власовець.
Процес захисту курсових робіт на кафедрі інформаційних технологій триває.