30 листопада 2023 року студенти та молоді вчені кафедри інформаційних технологій Львівського національного університету природокористування взяли участь у VI Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених, студентів і курсантів «Інформаційна безпека та інформаційні технології» (ІБІТ 2023), яка проходила у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності. Формат роботи конференції передбачав заочну, дистанційну та очну участь доповідачів за заявленими напрямками та секціями конференцій.
Результати своїх досліджень в очному форматі представили:
- студенти першого курсу Богдан Фрасоля (група Іт-11) та Юлія Федорчук (група Кн-11) під керівництвом ст. викладача В.І. Фіялковського;
- студентка третього курсу Марта Цап (група Іт-31) під керівництвом А.М. Желєзняк.

Конференція передбачала ряд цікавих пленарних доповідей, у т.ч. і представників ІТ-компаній SoftServe, GlobalLogic, JetSoftPro, ГО «Наукова асоціація кібербезпеки України». Присутні могли заслухати виступи фахівців у сфері кібербезпеки, ознайомитися з презентацією стендів компаній, системи управління силами та засобами цивільного захисту в ДСНС, подискутувати на тему «Як ІТ-бізнес може зростати під час рецесії?», взяти участь в роботі пленарних засідань за двома секціями (секція 1 «Інформаційна безпека», секція 2 «Інформаційні технології»).