Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У 1991 році закінчив Львівський сільськогосподарський інститут, здобув кваліфікацію інженера-механіка.
Кандидат технічних наук із 2007 року.
Вчене звання доцента кафедри сільськогосподарських машин присвоєно у 2012 році.
Призначений на посаду доцента кафедри сільськогосподарських машин 2008 року. Із 2023 року – доцент кафедри агроінженерії та технічного сервісу ім. проф. Семковича О. Д.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 31 рік, у цьому закладі – 31 рік.
Веде такі основні навчальні курси: «Сільськогосподарські машини», «Механізація, електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва», «Дослідження технологічних процесів і машин у рослинництві».
Напрям наукової діяльності – створення й удосконалення засобів для механізованого збирання й транспортування плодів та садіння часнику.
У 2020–21 рр. пройшов підвищення кваліфікації в навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного університету природокористування щодо використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи й користування платформою Мооdlе і ведення занять у дистанційному режимі.
2022 року пройшов стажування у Львівській філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого.
Автор понад 220 публікацій, з них більше 130 наукових і 90 навчально-методичного спрямування, серед яких: один двотомний підручник, три навчальні посібники, дві монографії, 29 патентів України на винаходи та корисні моделі.
ORCID ID: 0000-0003-4182-0892