Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У 1992 році закінчив Львівський сільськогосподарський інститут, здобув кваліфікацію інженера-механіка.
Кандидат технічних наук із 1995 року.
Вчене звання доцента кафедри сільськогосподарських машин присвоєно у 2012 році.
Призначений на посаду доцента кафедри сільськогосподарських машин 1998 року. Із 2023 року – доцент кафедри агроінженерії та технічного сервісу ім. проф. Семковича О. Д.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 31 рік, у цьому закладі – 31 рік.
Веде такі основні навчальні курси: «Механіко-технологічні властивості сільськогосподарських матеріалів», «Вступ до спеціальності та патентознавство», «Дорожні, будівельні та меліоративні машини», «Машини, обладнання АПК».
Напрям наукової діяльності – дослідження фізико-механічних властивостей рослинних матеріалів, створення й удосконалення засобів для механізованого збирання плодів та машин для первинної переробки зернових матеріалів.
Пройшов стажування у Львівській філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого.
У 2020–21 рр. – підвищення кваліфікації в навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного університету природокористування щодо використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи й користування платформою Мооdlе і ведення занять у дистанційному режимі.
2021 р. – курси з підвищення кваліфікації у ННІЗПО на тему «Організація навчального процесу у закладах освіти за допомогою сучасних інноваційних технологій, інтегрування різних систем та платформ у єдине віртуальне навчальне середовище».
Автор понад 215 публікацій, з них – більше 135 наукових і 80 навчально-методичного спрямування, серед яких: три навчальні посібники, дві монографії, 14 авторських і патентів України на винаходи та корисні моделі.
ORCID ID: 0000-0003-0383-8960.