Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У 2000 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка», здобув кваліфікацію інженера-технолога.
Кандидат технічних наук із 2013 року.
Вчене звання доцента кафедри сільськогосподарської техніки присвоєно у 2020 році. Цього ж року призначений на посаду доцента кафедри сільськогосподарської техніки.
Із 2023 року – доцент кафедри агроінженерії та технічного сервісу ім. професора Семковича О. Д.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 22 роки, у цьому закладі – 22 роки.
Веде такі основні навчальні курси: для здобувачів ОС «Магістр» – «Дослідження технологічних процесів і машин первинної обробки та зберігання сільськогосподарської продукції», «Моделювання та оптимізація виробничих систем первинної обробки та зберігання сільськогосподарської продукції», «Проектування технологічних процесів первинної обробки та зберігання сільськогосподарської продукції»; для здобувачів ОС «Бакалавр» – «Технології, машини та обладнання первинної обробки і зберігання сільськогосподарської продукції», «Технології та обладнання переробки сільськогосподарської продукції».
Напрям наукової діяльності – обґрунтування параметрів робочих елементів та вибір матеріалів за тріщиностійкістю для зернових дробарок ударно-перетиральної дії.
Отримав сертифікат В2, який підтверджує достатньо високий рівень володіння англійською мовою, у 2019 році.
2019 року пройшов міжнародне стажування у Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego у Варшаві.
У 2020–21 рр. пройшов підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного університету природокористування щодо використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи і користування платформою Moodle і ведення занять у дистанційному режимі.
2023 року пройшов навчання за дистанційною формою «Цифрові інструменти Google для освіти».
Кращий наставник академічної групи 2022 року.
Автор понад 120 публікацій, з них понад 60 наукових і більше 50 навчально-методичного спрямування, зокрема 2 із них опубліковано у періодичних виданнях, які включені до наукометричних баз Scopus або Web of Science. Також розробив 4 патенти України на винаходи та корисні моделі.
https://scholar.google.com/citations?user=Y8f5tfsAAAAJ&hl=en
ORCID ID: 0000-0001-5099-6422.