Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У 1996 році закінчив Стрийський технікум механізації та електрифікації сільського господарства, здобув кваліфікацію техніка-механіка.
У 2001 році закінчив з відзнакою Львівський державний аграрний університет, здобув кваліфікацію інженера-механіка.
2017 року прийнятий на посаду старшого викладача кафедри експлуатації та технічного сервісу машин ім. проф. О. Д. Семковича.
2022 р. і досі – заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Львівського національного університету природокористування.
Із 2022 року і досі – в. о. доцента кафедри агроінженерії та технічного сервісу ім. проф. О. Д. Семковича
2021 року захистив дисертацію «Розробка та обґрунтування параметрів пристроїв для заміни підшипників» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 21 рік, у цьому закладі – 21 рік.
Читає такі навчальні дисципліни: «Технологічні основи виробництва та ремонт автомобілів», «Ремонт автомобілів», «Технічна експлуатація автомобілів», «Ремонт машин та обладнання».
Напрям наукових досліджень – розробка і оптимізація технологій і засобів розбирання-складання в машиноремонтних процесах АПК.
2017 р. пройшов стажування у: Centrum Szkolenia Motoryzacji «Autoelektronika Kedzia» (Республіка Польща); Wix Institute компанії WIX Filters (м. Gostyń, Республіка Польща);
2020 р. – пройшов підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету на тему «Використання платформи ZOOM для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі».
У 2021 році пройшов інтенсивний онлайн-курс «Агроінженерія» на платформі Prometheus.
Автор понад 50 публікацій, з них 20 наукових і 30 навчально-методичного спрямування: наукові праці, опубліковані у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях, і 4 патенти України на корисну модель.
ORCID ID: 0009-0002-2392-5906
Researcher ID: rid48139, rysvasyl