30 березня 2023 року на факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій ЛНУП для студентів спеціальностей 208 «Агроінженерія» та 274 «Автомобільний транспорт» представники компанії «MANN+HUMMEL Filtration Technology Ukraine» Олег Продеус та Владислав Грищук провели семінар, метою якого було ознайомити студентів із діяльністю провідних світових виробників фільтрувальних елементів – «MANN+HUMMEL» та «WIX Filters». Під час семінару студенти мали змогу ознайомитися з основними напрямами та тенденціями удосконалення технологій фільтрування, вимогами, що ставляться до фільтрувальних елементів, особливостями продукції, яку виготовляє компанія, її інноваційними розробками, маркуванням продукції та способами підбору фільтрувальних елементів. Досить жваве обговорення було присвячене підбору фільтрувальних елементів, особливостям їх експлуатації та регламентів заміни.

Завершальна частина семінару проходила у форматі «запитання-відповідь», а найактивніші учасники отримали цінні подарунки. Згодом учасники семінару пройшли тестування у навчальному середовищі офіційного сайту «WIX Filters», за результатами якого вручені сертифікати та цінні подарунки.

Для покращення практичних навичок студентів компанія «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ Україна» подарувала кафедрам факультету широкий ряд своєї продукції для різноманітних видів техніки. Щиро вдячні компанії «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ Україна» та особисто Олегу Продеусу і Владиславу Грищуку за нові знання та цікавий досвід!