14 листопада 2023 року кафедрою агроінженерії та технічного сервісу ім. проф. Олександра Семковича для студентів спеціальностей 208 «Агроінженерія» та 274 «Автомобільний транспорт» організовано поїздку у ДП «Роберт Бош Продакшн Україна», що спеціалізується на регенерації стартерів як до автотранспортних засобів, так і до спеціалізованого транспорту.
У рамках екскурсії представниками підприємства було проведено навчально-ознайомче заняття з історії фірми, принципів та цінностей, яких дотримується компанія «Bosch». Також студентів було ознайомлено зі стажерськими програми, що діють у компанії ДП «Роберт Бош Продакшн Україна, їх умовами та перевагами. Під час екскурсії підприємством студенти мали змогу ознайомитися із технологічним процесом регенерації стартерів та його особливостями.
Надзвичайну зацікавленість серед студентів та викладачів викликали технологічне обладнання (його будова і налаштування), технологічні та виробничі процеси регенерації стартерів.
На завершення екскурсії представниками компанії було проведено конкурс, за результатами якого уважні та найактивніші учасники отримали цінні подарунки з логотипами компанії «Bosch».
Висловлюємо щиру подяку ДП «Роберт Бош Продакшн Україна» та особисто директору Олександру Раткевичу, провідному інженеру-конструктору Андрію Куцябі, керівнику HR-відділу Наталії Обедніній, головному інженеру Роману Сенику за нові знання та цікавий набутий досвід.