Уже впродовж чотирьох років завдяки плідній співпраці Львівського національного університету природокористування з компаніями «SoftiCo» та «Інформаційні технології САПР» університет забезпечує студентів найсучаснішими версіями програмного забезпечення SolidWorks.
30 січня 2024 року генеральний директор компанії «Інформаційні технології САПР» Олег Лисенко урочисто вручив в.о. ректора Львівського НУП Василю Лопушняку новий сертифікат ліцензійного користувача програмного забезпечення SolidWorks EDU Edition 2024–2025. Сьогодні університет має змогу використовувати нову версію програми на 2000 робочих місць. Програмний комплекс SolidWorks містить цілу низку модулів та підсистем для тривимірного моделювання, оформлення технічної документації, різних видів інженерного аналізу виробів та конструкцій, що дозволяє університету готувати висококваліфікованих спеціалістів інженерного профілю.

Під час зустрічі Олега Лисенка з викладацьким колективом факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій було звернуто увагу на важливість використання сучасних програмних продуктів в процесі підготовки інженерних кадрів, охарактеризовано перспективи їх ширшого впровадження у навчальний процес.
Придбання нової передплати було б неможливим без фінансової підтримки компаній – партнерів університету:
• ТОВ «Золочів ТХ» (співвласник Олександр Тютін);
• ТОВ «Ен Джі Метал Україна» (керівник Тарас Іванців);
• ТОВ «АКО Індастріс Україна» (керівник Ігор Савка);
• ТОВ «Еко-СТ» (керівник Олег Станицький);
• ТОВ «Інтерконд-Трейд» (керівник Віталій Шурига);
• ТОВ «Крафт Інновейшн» (співвласник Євгенія Онишко);
• Компанія «Softorg» (співвласник Тарас Притула);
• ТОВ «ФХ Сервіс» (керівник Сергій Хитров).
В.о. ректора університету висловив надію на подальшу міцну і результативну співпрацю з компанією «Інформаційні технології САПР», нагородив її та особисто генерального директора Олега Лисенка подяками від університету. Він також щиро подякував партнерам факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій, які фінансово долучились до продовження передплати ліцензійного програмного продукту.