В рамках плідної співпраці між компанією «Horsch Україна» і Львівським національним університетом природокористування на факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій 12 березня 2024 року проводився навчально-практичний семінар на тему «Призначення, будова, принцип роботи та налаштування сівалки Pronto DC компанії Horsch».

Під час роботи семінару представники компанії – сервісні інженери Сергій Івасішин та Василь Волошин – у лабораторії, обладнаній компанією «Horsch Україна», презентували новітні розробки компанії та провели тренінги для співробітників кафедри агроінженерії та технічного сервісу ім. проф. Олександра Семковича і здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 208 «Агроінженерія».

Усі учасники семінару ознайомились з сучасними посівними комплексами компанії «Horsch», здобули теоретичні знання та отримали практичні навички з будови та налаштування на відповідні параметри роботи сівалки Pronto DC.

За попередньою згодою між ТОВ «Horsch Україна» і Львівським національним університетом природокористування за пропозицією здобувачів вищої освіти заплановано провести найближчим часом подібні навчально-практичні семінари з вивчення конструкцій та налаштування сівалок Maestro 24SW, ґрунтообробної техніки та обприскувачів компанії «Horsch» із залученням її фахівців.