Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Сергій Анатолійович Сафонов – старший викладач кафедри управління проєктами та безпеки виробництва.

У 1989 році закінчив військово-медичний факультет при Горьківському медичному інституті за спеціальністю «Гігієна-епідеміологія, лікар».

Призначений на посаду старшого викладача кафедри управління проєктами та безпеки виробництва у 2011 році.

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 12 років, у тому числі у ЛНУП – 12 років.

Основні навчальні курси, які веде викладач: для здобувачів ОС «Бакалавр» – «Безпека життєдіяльності та охорона праці», для студентів ОС «Магістр» – «Охорона праці в галузі та цивільний захист», «Професійна безпека та медицина катастроф».

Основні напрями наукових досліджень: методологічні основи навчальних дисциплін «Безпека життєдіяльності та охорона праці», «Охорона праці в галузі та цивільний захист».

У 2016 році пройшов підвищення кваліфікації в навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності (посвідчення ЛВС № 001368 від 15 листопада 2016 року).

У 2019 році пройшов стажування з охорони праці, безпеки життєдіяльності, надання домедичної допомоги потерпілим, електробезпеки та пожежної безпеки для викладачів ЗВО у ДП «Головний навчально-методичний центр Держпраці» (посвідчення № 93-19-6 від 29 березня 2019 року).

У 2020 році пройшов підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету. Тема: «Використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі».

У 2020 році пройшов теоретико-практичний майстер-клас «Базова підтримка життя» відповідно до стандартів European resuscitation council guidelines 2015 та Наказу МОЗ № 398.

Навчально-методичні та наукові публікації

Має 18 публікацій, з них 8 наукових, 10 навчально-методичного характеру, 1 посібник і 1 підручник з грифом МОН, у тому числі наукові праці, опубліковані у вітчизняних і міжнародних фахових виданнях.

ORCID ID: 0000-0002-2091-768X.