23 березня 2023 року у Львівському національному університеті природокористування успішно проведено планове об’єктове тренування з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності на тему «Дії органів управління та учасників освітнього процесу у випадку загрози та виникнення надзвичайних ситуацій в умовах воєнного стану».
Під час тренування учасники мали змогу на практиці відпрацювати наступні питання:
1. Правила користування вогнегасниками різних типів та гасіння пожежі.
2. Евакуація мешканців гуртожитку при ймовірному виникненні пожежі.
3. Надання першої невідкладної домедичної допомоги потерпілим.


До тренування були залучені фахівці служби ДСНС Львівської ОТГ, пожежний автомобіль з відповідним обладнанням та командою рятувальників, фахівці обласних курсів цивільного захисту та БЖД.
Активну участь у підготовці та проведенні заходу взяли: керівний склад університету на чолі з в.о. ректора, академіком НААНУ В.В. Снітинським, керівники структурних підрозділів, декани, професорсько-викладацький склад, працівники університету та здобувачі вищої освіти.
Велика подяка кафедрі управління проєктами та безпеки виробництва за надання організаційно-методичної допомоги при проведенні об’єктового тренування, зокрема керівнику штабу групи управління об’єктового тренування С.А. Сафонову.