2 квітня 2024 року кафедра фізики, інженерної механіки та безпеки виробництва перейняла естафету проведення конкурсів на факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій ЛНУП. Було проведено конкурс з фізики для кращих студентів спеціальностей «Галузеве машинобудування» та «Автомобільний транспорт» з використанням ліцензованого програмного забезпечення Electude. У конкурсі взяли участь 17 студентів, які із задоволенням застосовували здобуті впродовж двох семестрів знання із фізики для того, аби розв’язати задачі та тести якомога швидше та ефективніше. Готувалися студенти також за допомогою програмного забезпечення Electude, яке дало змогу структурувати та поглибити знання, адже дані спеціальності потребують глибинних знань з фізики та інженерної механіки для того, аби в майбутньому стати затребуваними фахівцями.
В результаті перемогу здобув студент групи Маш-11 Назар Нагребний, який показав найбільший прогрес під час підготовки до конкурсу. Друге місце виборов Денис Цап, студент групи Ат-12, а третє – Дмитро Греля з групи Маш-11. Декан факультету Степан Ковалишин привітав переможців та вручив їм грамоти і солодкі подарунки.
Конкурс підготувала та провела асистентка кафедри фізики, інженерної механіки та безпеки виробництва Ольга Хмілевська. Також до підготовки були залучені: завідувач кафедри фізики, інженерної механіки та безпеки виробництва Степан Мягкота, завідувач кафедри автомобілів і тракторів Степан Хімка та заступник декана факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій Олексій Швець.