За ініціативою декана факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій професора Степана Ковалишина 25 квітня на кафедрі фізики, інженерної механіки та безпеки виробництва відбувся вже другий конкурс з фізики, в якому цього разу взяли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей «Агроінженерія», «Автомобільний транспорт» та «Галузеве машинобудування». Під час вивчення курсу здобувачі використовують ліцензійне програмне забезпечення Electude, на базі якого було створено модуль підготовки та конкурсного тесту.
Конкурс був своєрідною підготовкою до майбутнього іспиту, що дало змогу структурувати знання з фізики, отримані протягом першого року навчання.
Перемогу здобули студенти Сергій Мулярчик (Диплом I ступеня), Максим Щербатий (Диплом II ступеня), Назар Пискір (Диплом III ступеня).
Конкурс під керівництвом завідувача кафедри фізики, інженерної механіки та безпеки виробництва професора Степана Мягкоти організувала та провела асистентка кафедри Ольга Хмілевська, яка вручила дипломи та солодкі подарунки переможцям. До підготовки конкурсу також активно долучився доцент кафедри Олексій Бурнаєв.
Заступник декана факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій Іван Городецький вручив грамоти за участь, підвів підсумки і побажав організаторам та учасникам нових успіхів і продовжувати наполегливо працювати над підвищенням рівня знань.