Магац Мирон Іванович

У 1992 році закінчив Львівський сільськогосподарський інститут за спеціальністю «Механізація сільського господарства».

Кандидат технічних наук з 2015 року.

Вчене звання доцента кафедри автомобілів і тракторів здобув у 2021 році.

Призначений на посаду доцента кафедри автомобілів і тракторів у 2021 році.

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 17 років, у тому числі у даному закладі – 17 років.

Стаж на виробництві за спеціальністю «Автомобільний транспорт» – 19 років (завідувач автопарку ЛНАУ (ЛНУП)).

Основні навчальні курси, які веде викладач: «Комп’ютерна діагностика с.-г. техніки», «Електронне та електричне обладнання автомобілів», «Електромобілі та гібридні автомобілі», «Технічна, комп’ютерна та дистанційна діагностика автомобілів».

Наукова робота НПП: дослідження модернізованих систем і механізмів сучасних бензинових і дизельних двигунів; дослідження лінійних генераторів, що живляться від вібрацій автомобіля; дослідження та модернізація мініагрегатів, які призначені для обробітку присадибних ділянок.

Отримав сертифікат про підтвердження володіння англійською мовою на рівні В2 у 2021 році.

У 2017 році пройшов стажування в Люблінському природничому університеті (Польща) з дисциплін: «Автомобілі», «Автомобілі і трактори», «Електронне і електричне обладнання», «Випробування двигунів», «Організація автомобільних перевезень».

У 2020 році пройшов підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету. Тема: «Використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі».

У 2022 році пройшов стажування у НУ «Львівська політехніка» з дисциплін: «Електро- та гібридні автомобілі», «Електронне і електричне обладнання автомобілів», «Комп’ютерна і дистанційна діагностика с.-г. техніки», «Технічна, комп’ютерна та дистанційна діагностика автомобілів».

Навчально-методичні та наукові публікації

Має 50 публікацій, з них 44 наукових і 6 навчально-методичного характеру, у тому числі 2 у періодичних виданнях, включених до наукометричної бази Scopus.

Профіль у Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?view_op=list_works&hl=uk&user=HThOXfgAAAAJ

ORCID: https://orcid.org/0000-0001-5339-139X