Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Юрій Олексійович Ковальчук – кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри управління проєктами та безпеки виробництва.

У 1985 році закінчив Львівський сільськогосподарський інститут за спеціальністю «Вчений агроном».

Кандидат сільськогосподарських наук з 1994 року.

Вчене звання доцента кафедри управління проєктами та безпеки виробництва присвоєно у 2012 році.

Призначений на посаду доцента кафедри управління проєктами та безпеки виробництва у 2012 році.

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 33 роки, у тому числі у ЛНУП – 33 роки.

Основні навчальні курси, які веде викладач: для здобувачів ОС «Бакалавр» – «Безпека життєдіяльності та охорона праці», «Ергономіка»; для студентів ОС «Магістр» – «Охорона праці в галузі та цивільний захист».

Основні напрями наукових досліджень: охорона праці і техніка безпеки при застосуванні пестицидів та агрохімікатів у агропромисловому виробництві, безпека життєдіяльності людини в сучасному урбанізованому середовищі, розробка системи управління охороною праці для агропромислових підприємств України.

У 2019 році пройшов курси підвищення кваліфікації для викладачів ЗВО з охорони праці у ДП «Головний навчально-методичний центр Держпраці» (посвідчення № 93-19-3 від 29.03.2019 р.).

У 2020 році пройшов теоретико-практичний майстер-клас «Базова підтримка життя» відповідно до стандартів European resuscitation council guidelines 2015 та Наказу МОЗ № 398.

У 2020 році пройшов підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету. Тема: «Використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі».

Навчально-методичні та наукові публікації

Має 125 публікацій, з них 44 наукових та 81 навчально-методичного характеру, у тому числі 1 у періодичних виданнях, які включені до наукометричних баз Scopus або Web of Science.

ORCID ID: 0000-0002-0424-6038.